Neilharrodbeck

Week-end-uri

Vă felicităm cu ocazia sărbătorii luminoase a Paștelui! Fie ca inimile voastre să fie pline de bucurie și iubire în aceste zile.
Vă dorim multă sănătate, împlinirea a tot ceea ce ați planificat, prosperitate, bunăstare, căldură și lumină🙏

Velosipednyy Kompyuter 1

Selectarea unui computer de ciclism

Este greu de imaginat o bicicletă modernă fără un computer de bicicletă. Se poate spune că computerul de bicicletă a devenit un accesoriu indispensabil pentru bicicletă. în prezent, industria produce multe modele diferite de computere de bicicletă. Nivelul unui computer de bicicletă depinde de numărul de funcții suportate. Cele mai simple versiuni de computere pentru biciclete au de obicei patru funcții: kilometraj total kilometraj curent ceas de viteză Modelele superioare de computere pentru biciclete au peste 20 de funcții: afișare în mai multe limbi ...

Selectarea unui computer de ciclism Citiți

Fiecare tip de bicicletă C052991

Biciclete de oraș sau biciclete de munte?

Povestea mea începe din momentul în care a trebuit să încep o călătorie pe un Citibike și să o termin pe un MTV. Și, deși ambele sunt în esență hardtail-uri, diferențele de senzații au fost destul de semnificative. Deoarece inițial am fost pus în fața sarcinii de a compara, am încercat să înregistrez toate aceste diferențe, fără să ratez nimic, dacă se poate. Dar, fără povestea de fond, ...

Biciclete de oraș sau biciclete de munte? Citiți

Căști Mtb

Alegerea unei căști de protecție - ce este important să luați în considerare

Nu există nicio lege sau regulament care să oblige un biciclist să poarte cască de protecție. Cu toate acestea, este o idee bună să purtați o cască de protecție atunci când vă urcați pe bicicletă - aceasta v-ar putea salva viața în cazul unei căzături nefericite. O cască de siguranță ușoară și bine montată poate preveni rănile și chiar salva viața unui biciclist în cazul unei căzături nefericite.Vara, nu există nimic mai bun decât mersul pe bicicletă, ...

Alegerea unei căști de protecție - ce este important să luați în considerare Citiți

Autor - 15 ani în Moldova

Dragi prieteni, sezonul 2016 este un sezon aniversar pentru noi.
15 ani înapoi am decis să aducem biciclete de marcă pe piața noastră.
Alegerea noastră a fost AUTHOR, pe care nu am regretat-o câtuși de puțin.

Și, după cum a declarat Martin J. Havlena, președintele companiei:

"AUTHOR este autorul bicicletelor.
Știm cu toții de ce facem astfel de biciclete.
Ne străduim să înțelegem nevoile clienților noștri, oferindu-le în același timp noi oportunități și experiențe. Ne testăm brandul pentru a stabili prețurile și pentru a corespunde filozofiei noastre. Fiecare nouă colecție reflectă dorința noastră de a împinge și mai departe limitele ingineriei și designului inovator AUTHOR. Deasupra și dincolo.
La fel ca în zonele muntoase, unde dificultatea pașilor următori crește odată cu creșterea altitudinii, timp de peste două decenii, obiectivul principal al AUTHOR a fost acela de a se strădui în mod constant să avanseze.
Nu folosim "oxigen artificial" sau "cărăuși".
Totul este doar munca noastră. Munca unor oameni cu erudiție tehnică, o abordare de design și o dragoste pentru biciclete.
Luați bicicletele AUTHOR la o tură."

Martin J. Havlena

Vă mulțumim că sunteți alături de noi!

Zone de parcare pentru biciclete

În atenția operatorilor economici interesați! Doriți să amenajați o parcare pentru biciclete în apropierea firmei dumneavoastră pentru a le face viața mai ușoară clienților sau angajaților dumneavoastră ca bicicliști? Vă oferim zone de parcare pentru biciclete pentru compania dumneavoastră.

De asemenea, suntem pregătiți să luăm în considerare posibilitatea de a construi parcări pentru biciclete. Pentru întrebări privind amplasarea și fabricarea de parcări pentru biciclete, vă rugăm să contactați centru de ciclism AUTHOR

Livrarea de mărfuri în Moldova

Acum suntem mai aproape. Acum este posibil nu numai pentru rezidenți să facă cumpărături online și să le primească la domiciliu. Chișinăudar și pentru întreaga Moldova. Sperăm că va fi convenabil pentru dumneavoastră.

Coș