Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия: Vopsirea Cadrului
Форум Velo.md > Технические вопросы, снаряжение, здоровье > Технозона
Rascolnikov
Salutare la toti,

eu am un cadru care arata nu pra bine, dar starea tehnica este buna, si as vrea poate daca este posibil sal vopsesc, dar nu stiu daca la noi in chisinau este posibil asa ceva, daca stiti cineva ceva, spune-mi va rog si mie, ms mult.
Vlad1994
Acolo acum nu mai vopsesc.....se schimba cu locul si vopsesc acum.... contacteaza-l pe kinijnik pe forum... el vopseste
Rascolnikov
Цитата(Vlad @ 29.03.2010 - 20:37) *

Acolo acum nu mai vopsesc.....se schimba cu locul si vopsesc acum.... contacteaza-l pe kinijnik pe forum... el vopseste

multumesc Vlad smile.gif
Rascolnikov
daca voi reusi sami vopsesc cadrul o sa postez si niste poze de inainte si dupa vopsire
Vlad1994
Ok smile.gif Asteptam smile.gif Lai contactat pe knijnik ?
Rascolnikov
Цитата(Vlad @ 30.03.2010 - 23:22) *

Ok smile.gif Asteptam smile.gif Lai contactat pe knijnik ?

da, si azi am si dus cadrul la vopsire, o sa-l iau cam peste 2 saptamani, numai din pacate nu am reusit sa fac poze cu el inainte de vopsire, dar oricum arata groaznic...
Rascolnikov
salutare la toti, multumesc velo.md pentru ajutor, multumesc knijnik pentru ajutor de asemenea si multumesc si lui vlad ca ma indrumat spre knijnik, si cu ajutorul lui Dumnezeu am vopsit cadrul, iata cine este interesat poate sa vada pozele in linkul de mai jos:

http://s605.photobucket.com/albums/tt134/i...50420106051.jpg
Rois
Прикольно smile.gif если не секрет, во сколько обошлась покраска ? можно в ли4ку.
и хотелось бы фотки крупнее поглядеть smile.gif
alex
блин дайте и мне покрасить раму.. написал knijnik - у.. не отвечает sad.gif
fencer
Rascolnikov,
надпись и рыбки были по новому перерисованы?
Rascolnikov
alex, mai bina suna-l pe knijnik sau dute la fabrica si vorbeste cu seful, daca nu stii unde e fabrica iti explic in PM.

fencer, ribki i nadpis bili sdelani po moimu zakazu
Это текстовая версия — только основной контент. Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, нажмите сюда.